Du kan snooze som Audrey Hepburn i detta 'Breakfast at Tiffany's' sovset

Du kan snooze som Audrey Hepburn i detta 'Breakfast at Tiffany's' sovset

Vårt team är dedikerade till att hitta och berätta mer om de produkter och erbjudanden vi älskar. Om du också älskar dem och bestämmer dig för att köpa via länkarna nedan kan vi få en provision. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras.

Audrey Hepburns svarta Givenchy-klänning, skrymmande pärlhalsband och långa svarta handskar i öppningsscenen av Frukost på Tiffany's är utan tvekan en av de mest ikoniska modelookerna genom tiderna. Men filmens mest udda kostym är Holly Golightlys sovkläder , som inkluderar en ögonmask och öronproppar med tofs.

Om du vill snooze som Audrey så kan du faktiskt köp setet på Amazon — öronproppar och allt.Kredit: Getty

Vintageinspirerad klädbutik Utopiat skapade en perfekt kopia av Audreys nattkläder från Frukost på Tiffany's . Setet innehåller en vit smokingliknande sovtröja med svarta knappar, den ikoniska Tiffany-blå sovmasken och bedårande öronproppar med lavendel tofs. De set i tre delar kommer i en presentförpackning för $138,99, eller kommer utan en för $117,99.

Affär: Utopiat Sleep Set Inspirerad av Frukost på Tiffany's , 117,99 $ - 138,99 $

Utopiat

Priset kan verka högt, men det här är inte repliker av låg kvalitet. Sömnskjortan är gjord av 100 procent bomull, medan sovmasken är gjord av 100 procent siden. Masken innehåller till och med små juvelögon och guldkant som originalet. Öronpropparna är faktiskt gjorda av gummi av simmarkvalitet, vilket är något du förmodligen inte visste fanns.

Om du alltid har älskat Frukost på Tiffany's och Hepburns spunky skildring av Holly Golightly, här är ett sätt att kanalisera den ikoniska karaktären. Och du kommer att blockera ljudet och synen av alla Hepburn-hatare med replikuppsättningen - som om någon skulle kunna ogilla Audrey alls.

Mer att läsa:

Denna enda ros håller mer än ett år utan vatten

Jag har aldrig älskat något mer än Anthropologies blommattor

Denna tjänst levererar rabatterade hälsosamma snacks till din dörr

Lyssna på det senaste avsnittet av vår popkulturpodcast, We Should Talk: