TikToker visar ett enkelt hack för att ta bort ansamlingar och smuts från en hårborste

TikToker visar ett enkelt hack för att ta bort ansamlingar och smuts från en hårborste

Rensa upp det! kan vara den mest användbara TikTok-kanalen på webben.

Den självbekände vd:n för Clean går bara under användarnamnet städa upp på den sociala plattformen, men deras konto är fullt av praktiska tips för att städa precis vad som helst. I själva verket är den mystiska mannen faktiskt tredje generationens ägare av hans familjs mattvättsverksamhet. Han krediterar sina farföräldrar för att ha ingjutit en passion för hygien i honom.

Oavsett om det tas bort mattfläckar , komma ut gunk från dina AirPods eller desinficerande svampar , cleanthatup kan göra allt.I juli är sidans enkla hack för att ta bort hårborstar gick viralt med över 5 miljoner visningar .

@cleanthatup

Ett superenkelt hack för att ta bort hårstrån från en borste. #hur #hårborste #learnontiktok #rengöring #cleaninghack #tillfredsställande #städning

♬ Dålig infomercial (lång) – Mashcroft

Låt det dra i varmt vatten och schampo i en timme, förklarar han i videon . Ta sedan en tandpetare och dra enkelt ut allt hår. När håret är borta, skölj under vatten och låt det torka.

Han demonstrerade processen genom att göra precis det. Rengöringsgurun tog en använd rosa borste och placerade den i en glasskål med lösningen. När cleanthatup tog bort hårverktyget kunde han enkelt lyfta det instängda håret med en blå tandpetare inom några sekunder.

Jag önskar att jag visste detta när jag var yngre. Jag skulle använda en tandpetare och ta bort ludd individuellt det tog timmar, sa en TikTok-användare .

Vi måste göra detta flera gånger om dagen på salongen jag jobbar på varje gång vi gör en kund, en person har lagts till .

Det är verkligen så enkelt (och yucky)! Tack för videon, sa en annan .

Om du gillade den här historien kanske du skulle vilja läsa om den här kreativ förvaringsenhet för tillbehör.